pylera

Терапевтичен клас: антиалер, Helicobacter Pylori

Използва за Пилера

Химически клас: Нитроимидазол

Това лекарство се предлага само с рецепта на Вашия лекар.

При вземането на решение за употреба на лекарството, рисковете от приемане на лекарството трябва да се преценят срещу доброто, което ще бъде направено. Това е решение, което вие и вашият лекар ще направите. За това лекарство трябва да се има предвид следното

Уведомете Вашия лекар, ако някога сте имали някаква необичайна или алергична реакция към това лекарство или към други лекарства. Също така кажете на вашия медицински специалист, ако имате други видове алергии, като например храни, бои, консерванти или животни. За продукти, които не се отпускат с рецепта, внимателно прочетете етикета или съставките на опаковката.

Поради токсичността на тетрациклин не се препоръчва употреба при деца под 8-годишна възраст. Тетрациклинът може да причини трайно обезцветяване на зъбите. Безопасността и ефикасността не са установени в тази възрастова група.

Съответните проучвания, извършени до този момент, не показват гериатрични специфични проблеми, които биха ограничили полезността на тази комбинация от лекарства при пациенти в напреднала възраст. Въпреки това, по-възрастните пациенти са по-склонни да имат бъбречни или чернодробни проблеми, свързани с възрастта, и това лекарство не трябва да се прилага при пациенти с тези състояния.

Не са провеждани адекватни проучвания при жени за определяне на детския риск при употребата на това лекарство по време на кърмене. Претегнете потенциалните ползи от потенциалните рискове, преди да приемате това лекарство, докато кърмите.

Преди да използвате Pylera

Въпреки че някои лекарства не трябва да се използват заедно, в други случаи две различни лекарства могат да се използват заедно, дори ако може да се случи взаимодействие. В тези случаи Вашият лекар може да поиска промяна на дозата или може да са необходими други предпазни мерки. Когато приемате това лекарство, особено важно е вашият медицински специалист да знае, ако приемате някое от изброените по-долу лекарства. Следващите взаимодействия са избрани въз основа на тяхното потенциално значение и не са непременно всеобхватни.

Не се препоръчва употребата на това лекарство с някое от изброените по-долу лекарства. Вашият лекар може да реши да не Ви лекува с това лекарство или да промени някои от другите лекарства, които приемате.

Използването на това лекарство с някое от следните лекарства обикновено не се препоръчва, но в някои случаи може да се наложи. Ако и двете лекарства са предписани заедно, Вашият лекар може да промени дозата или колко често да използвате едно или и двете лекарства.

Използването на това лекарство с някое от изброените по-долу лекарства може да доведе до повишен риск от някои нежелани реакции, но използването на двете лекарства може да бъде най-доброто лечение за Вас. Ако и двете лекарства са предписани заедно, Вашият лекар може да промени дозата или колко често да използвате едно или и двете лекарства.

Някои лекарства не трябва да се използват по време или около времето на приемане на храна или хранене на определени видове храна, тъй като могат да се появят взаимодействия. Използването на алкохол или тютюн с определени лекарства също може да предизвика взаимодействия. Следващите взаимодействия са избрани въз основа на тяхното потенциално значение и не са непременно всеобхватни.

Не се препоръчва използването на това лекарство с някое от изброените по-долу. Вашият лекар може да реши да не Ви лекува с това лекарство, да променя някои от другите лекарства, които приемате, или да Ви дава специални указания относно употребата на храна, алкохол или тютюн.

Използването на това лекарство с някое от изброените по-долу може да доведе до повишен риск от някои нежелани реакции, но в някои случаи може да бъде неизбежно. Ако се използва заедно, Вашият лекар може да промени дозата или колко често да приемате това лекарство или да Ви даде специални указания относно употребата на храна, алкохол или тютюн.

Наличието на други медицински проблеми може да повлияе употребата на това лекарство. Уверете се, че информирайте Вашия лекар, ако имате други медицински проблеми, особено

Вашият лекар ще предпише друго лекарство, наречено омепразол, което трябва да се приема с това лекарство.

Поглъщайте капсулите цели и с пълно стъкло (8 унции) вода. Не разтрошавайте, разчупвайте или дъвчете капсулите.

Пийте допълнителни течности, за да предотвратите възпаление или язви в хранопровода (тръбата между гърлото и стомаха).

Продължете да използвате това лекарство за цялото време за лечение, дори ако се чувствате по-добре след първите няколко дози. Вашата инфекция може да не се изчисти, ако престанете да приемате лекарството прекалено скоро.

Дозата на това лекарство ще бъде различна за различните пациенти. Следвайте нарежданията на лекаря си или указанията на етикета. Следната информация включва само средните дози на това лекарство. Ако дозата Ви е различна, не я променяйте, освен ако Вашият лекар не Ви каже да го направите.

Количеството лекарство, което приемате, зависи от здравината на лекарството. Също така, броят на дозите, които приемате всеки ден, времето между дозите и времето, през което приемате лекарството, зависят от медицинския проблем, за който използвате лекарството.

Ако пропуснете доза от това лекарство, приемете го възможно най-скоро. Ако обаче е почти време за следващата Ви доза, пропуснете пропуснатата доза и се върнете към редовния график на дозиране. Не двойни дози.

Ако сте пропуснали повече от четири дози от това лекарство, консултирайте се с Вашия лекар.

Съхранявайте лекарството в затворен контейнер при стайна температура, далеч от топлина, влага и директна светлина. Пазете от замръзване.

Да се ​​пази далеч от деца.

Правилното използване на Pylera

Не дръжте остарялата медицина или лекарството вече не е необходимо.

Посъветвайте се с вашия медицински специалист как трябва да се разпореждате с всяко лекарство, което не използвате.

Много е важно Вашият лекар да Ви проверява при редовни посещения за проблеми или нежелани реакции, които могат да бъдат причинени от това лекарство.

Не трябва да използвате това лекарство, ако сте бременна. Употребата на това лекарство, докато сте бременна, може да увреди вашето бебе. Използвайте ефективна форма на контрол на раждаемостта, за да не забременявате. Ако смятате, че сте забременели, докато използвате това лекарство, незабавно уведомете Вашия лекар. Не кърмите, докато приемате това лекарство.

Пероралните контрацептиви (противозачатъчни хапчета) може да не работят правилно, ако ги приемате, докато използвате тетрациклин. Трябва да използвате различни или допълнителни средства за контрол на раждаемостта, докато използвате това лекарство. Ако имате някакви въпроси, обърнете се към Вашия лекар.

Бисмутовият субцитрат може да доведе до по-тъмен или дори черен език. То може също така да направи вашите изпражнения (червата) по-черни. Това е само временно и няма да ви нарани. Вашият език и изпражнения ще се върнат към нормалното, когато спрете да използвате това лекарство. Посъветвайте се с Вашия лекар, ако имате някакви притеснения.

Не пийте мляко и не яжте млечни продукти с това лекарство.

Тетрациклинът в това лекарство може да направи кожата ви по-чувствителна към слънчевата светлина. Излагането на слънчева светлина, дори за кратки периоди от време, може да причини кожен обрив, сърбеж, зачервяване или друго обезцветяване на кожата или тежко слънчево изгаряне. Използвайте слънцезащитни продукти, когато сте на открито. Избягвайте слънчеви лампи и солариуми.

Предпазни мерки при използване на Pylera

Преди да имате медицински изследвания или рентгенови лъчи, уведомете отговорния лекар, че приемате това лекарство. Резултатите от някои тестове могат да бъдат повлияни от това лекарство.

Не трябва да пиете алкохолни напитки или да приемате други продукти, съдържащи алкохол, докато използвате това лекарство и поне един ден след спирането му.

Ако симптомите Ви не се подобрят в рамките на няколко дни или ако се влошат, консултирайте се с Вашия лекар.

Заедно с необходимите ефекти, лекарството може да причини някои нежелани ефекти. Въпреки че не могат да се появят всички тези нежелани реакции, ако се появят, може да се наложи медицинско обслужване.

Проверете незабавно при Вашия лекар, ако възникне някоя от следните нежелани реакции

Възможно е да се появят някои нежелани реакции, които обикновено не се нуждаят от медицинска помощ. Тези нежелани реакции могат да изчезнат по време на лечението, тъй като тялото Ви се адаптира към лекарството. Също така вашият медицински специалист може да ви каже как да предотвратите или намалите някои от тези нежелани реакции. Проверете при Вашия медицински специалист, ако някоя от следните нежелани реакции продължи или е притеснителна или имате някакви въпроси за тях

Други нежелани реакции, които не са изброени, могат да се проявят и при някои пациенти. Ако забележите други ефекти, консултирайте се с Вашия медицински специалист.

Pylera странични ефекти

Pylera (бисмут субцитрат калий / метронидазол / тетрациклин)

Достъпност само за Rx

Бременност Категория D Положителни доказателства за риск

CSA Schedule N Не е контролирано лекарство

История на одобрението Календар на лекарствата в FDA

Helicobacter Pylori инфекция омепразол, амоксицилин, пантопразол, нексиум, метронидазол, Prilosec, Protonix, флагил, лансопразол, езомепразол, преваксин, кларитромицин, тетрациклин, Aciphex, Biaxin, Amoxil, rabeprazole, Pepto-Bismol, бисмут subsalicylate, Prevpac, Kaopectate, Biaxin XL , Prevacid SoluTab, Trimox