Красивата наслада: употреба, странични ефекти, взаимодействия и предупреждения

Коктейлна шапка, Маркори, корена на кралицата, Расин Роял, Рас де ла Рейна, Сребърен лист, Stillingia, Stillingia sylvatica, Stillingia tenuis, Yaw Root.

Радостта на кралицата е растение. Коренът се използва като лекарство; Въпреки сериозните тревоги по отношение на безопасността, хората приемат красотата на кралицата за лечение на чернодробни заболявания, разстройства на жлъчния мехур, кожни заболявания, запек, бронхит и дрезгав (ларингит). Той се използва и за предизвикване на повръщане и като “пречиствател на кръв”. Някои хора прилагат насладата на кралицата директно в засегнатата област за лечение на кожни заболявания и хемороиди.

Няма достатъчно информация, за да знаят как може да работи кралицата на кралицата.

Недостатъчно доказателство за; Храносмилателни нарушения; – Пречистване на кръвта. Чернодробно заболяване; Заболяване на жлъчния мехур; Запек; Причинява повръщане; Ларингит; Хемороиди, когато се прилагат директно; Кожни заболявания, когато се прилагат директно; Други условия. Необходими са повече доказателства, за да се оцени ефективността на удоволствието на кралицата за тези употреби.

Възхищението на кралицата може да бъде несигурно, когато се използва от устата или се прилага върху кожата. Той съдържа химикали, които могат да причинят рак. Тя може също така да активира вируси, които се намират в тялото; Удоволствието на кралицата е много дразнещо и може да причини подуване навсякъде, където тя идва в контакт с тялото, като кожата, устата, гърлото и храносмилателния тракт. Може да причини и повръщане, диария и гадене. В големи количества красотата на кралицата може да предизвика усещане за парене на устата и гърлото, болезнено уриниране, болки и болки, сърбеж, обрив, кашлица, депресия, умора и изпотяване; Специални предпазни мерки и предупреждения: Бременност и кърмене: Не е безопасно да се насладите на кралицата на устата, ако сте бременна или кърмите, особено ако използвате пресен корен вместо сух корен. Също така е невъзможно да приложите насладата на кралицата директно върху кожата; Стомашно-чревни (стомашно-чревни, GI) състояния: Не използвайте кралицата, ако имате дразнене или подуване на стомашно-чревния тракт (възпаление), гадене или повръщане.

Понастоящем нямаме информация за взаимодействията на QUEEN’S DELIGHT

Подходящата доза на красотата на кралицата зависи от няколко фактора, като например възрастта, здравето на потребителя и няколко други условия. Понастоящем няма достатъчно научна информация, за да се определи подходящ обхват от дози за радост на кралицата. Имайте предвид, че природните продукти не винаги са задължително безопасни и дозировката може да е важна. Уверете се, че следвате съответните указания на етикетите на продуктите и се консултирайте с вашия фармацевт, лекар или друг медицински специалист преди употреба.

Препратки

Lust J. Билбордовата книга. Ню Йорк, Ню Йорк: Bantam Books, 1999.

Естествени лекарства Пълна база данни за потребителите. Вижте пълната професионална версия на природната медицина. Факултет по тетерапевтични изследвания 2009 г.

Ex. Женшен, витамин С, депресия